Artwork Guidelines

În primul rând, dacă nu esti sigur, contacteaza-ne pentru a te putea ajuta.

Imprimantele Direct to Garment (DTG) sunt versiuni mai mari ale unei imprimante cu jet de cerneală, realizate pentru personalizarea textitelor, la un nivel industrial, si care pot produce imprimari la o calitate fotografica. Cu toate acestea, aceasta poate printa numai calitatea care îi este trimisă.

Dacă fișierul tau este neclar și de calitate scăzută, așa va fi imprimat si pe tricou, bluza sau hanorac. Software-ul site-ului va afișa avertismente atunci când calitatea fișierului este scăzută. Dar dacă fișierul tau are rezoluție mare, dar imaginea este pixelată, sistemul nu va putea detecta problema.

Înainte de a încărca, incarca sa maresti imaginea prinzoom pentru a verifica dacă esti mulțumit de calitatea imaginii.

calitate fisiere

CALITATEA FISIERULUI

Designul trebuie să fie creat cu o rezoluție de cel puțin 200-300ppi pentru a asigura margini sharp. Dimensiunile fișierului, dacă este posibil, la dimensiunea de imprimare reală dar nu mai mică de 15x15cm. Imprimantele noastre Brother GTX Pro imprimă la rezoluție înaltă, dar produsul final este la fel de bun ca imaginea trimisa spre tiparire.

Suprafață maximă de imprimare
Adulți: 32x42cm
Femei / Copii: 25x25cm

background

BACKGROUND

Ceea ce vezi atunci când adaugi designul la unul dintre articolele noastre de îmbrăcăminte este modul în care acesta va fi tipărit. Dacă poti vedea un fundal nedorit, așa se va imprima.

Photoshop sau programul gratuit „Gimp”, care este detaliat mai jos, au instrumente „Magic Wand și Magic Eraser pentru a ajuta la eliminarea fundalului. Odată ce ai eliminat fundalul designul va fi aplicat mult mai bine si mai interesant, acesta imbinandu-se perfect cu îmbrăcămintea.

tipuri de fisiere

TIPURI DE FISIERE

Pentru o imprimare perfecta, toate fisierele incarcate trebuie sa fie in format RGB și nu CMYK, dacă este posibil. Fișierele .png transparente sunt perfecte, deoarece poti vedea zonele nonprincipale atunci când comandați.

Dacă incarci o imagine cu un fundal negru pentru un tricou negru, aparatele noastre vor imprima la fel ca și conformația comenzii dvs., adică; o cutie neagră în jurul designului. Cu fundalul eliminat, numai designul dvs. va fi tipărit. În acest fel „Wysiwyg”

Solutii pentru crearea de fisiere artwork

GIMP - Alternativa gratuita la Photoshop

GIMP este un acronim pentru GNU Image Manipulation Program.

Este un program distribuit liber pentru sarcini precum retușarea fotografiilor, compoziția imaginii și crearea imaginilor.

Acest program gratuit împărtășește multe caracteristici ale Photoshop-ului și este disponibil pe Windows și Apple Mac.

Cum funcționează parteneriatul?

Ai o idee pentru un design, dar nu stii cum sa faci ? Ai nevoie de un fișier salvat în formatul nostru preferat?

Fiverr.com este un loc minunat plin de artiști și designeri care oferă aceste servicii la prețuri accesibile. Majoritatea vânzătorilor de pe Fiverr oferă un timp de lucru aproximativ de 24 de ore iar alegerile sunt nenumarate.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Contacteaza-ne. Suntem mai mult decat bucurosi sa te ajutam.

Close Cos
Close
Close
Categories
WhatsApp