Personalizare DTG premium

Imprimarea digitala DTG este ultima tehnologie in materie de personalizare textile. Modelele imprimate cu cerneluri textile Innobella sunt menite a fi purtate, nu uzate. Formularea specială combate substanțele chimice care se găsesc în detergentul tipic pentru rufe și rezistă la frecare și răzuire a fermoarelor și a butoanelor.

Rezultatul este o îmbrăcăminte cu aspect extraordinar, care arată mai strălucitoare, mai lungă, cu o lavabilitate dovedită si prin testele de spălare AATCC, unde cernelurile folosite de noi au un scor de 4.0 (din 5.0) sau mai mare la fiecare test.

Mai multa culoare

Take your prints and designs farther and make them more colorful than you ever dreamed possible. Our newly formulated inks actually provide a bolder, wider range of colors that make it simple to reproduce designs more accurately and with a visible increase in vibrancy.

Tehnologie noua si inovativa

Următorul progres în tehnologia DTG vine cu propria cerneală avansată și un nou set strălucitor de beneficii. Imprimam cu o intensitate mai mare și o gamă de culori mai mare decât oricând, cu un impact mai redus asupra mediului si cartușele care utilizează mai puțin plastic.

Printurile noastre sunt mai colorate decât ați visat vreodată. Cernelurile de ultima generatie oferă de fapt o gamă de culori mai îndrăzneață și mai largă, care facilitează reproducerea proiectelor mai precis și cu o creștere vizibilă a vibrației.

Prietenoasa cu mediul

Our bolder, brighter Innobella Textile inks are water-based pigment inks and are ECO PASSPORT by OKEO-TEX® certified and CPSIA compliant. The innovative packaging uses less plastic thanks to the new replaceable pouches so there is less waste and less impact on the environment.

Testata si certificata

Punem siguranta întotdeauna pe primul loc pentru orice produs, iar cu cernelurile Innobella Textile poți fi sigur că produsele tale sunt sigure pentru toate vârstele.

ECO PASSPORT este o certificare independentă pentru substanțe chimice, coloranți și accesorii utilizate în fabricarea de textile și articole din piele.

tricouri personalizate AboutGTX Inks CPSIA GIF

Standardele OEKO-TEX® permit tuturor să ia decizii responsabile și să protejeze resursele naturale. Condusă de durabilitate și de dedicarea transparenței, munca lor se bazează pe știință dovedită.

OEKO-TEX verifică dacă fiecare substanță individuală din produsele chimice îndeplinește cerințele legale și că nu este dăunătoare sănătății umane.

Close Cos
Close
Close
Categories
WhatsApp