Livrare & Retur

Site-ul www.tricouribulk.ro este proprietatea ATELIERUL DE GRAVURA SI PERSONALIZARE SRL, organizata conform legilor din Romania, cu sediul social in Constanta, strada Stefan cel Mare nr. 81, bloc M25, parter, inregistrata la Registrul Comertului Constanta cu nr. J13/3236/2020, CUI RO43423896, adresa email: contact @ tricouribulk.ro , (denumita in continuare TricouriBULK.ro).

Prezentul document impreuna cu Politica de Confidentialitate & GDPR si Termenii si conditiile pun la dispozitia tertilor regulamentul privind termenii si conditiile de livrare care guverneaza utilizarea site-ului www.TricouriBULK.ro. Utilizarea SITE-ului asa cum este definit mai jos (incluzand accesul, navigarea, achizitionarea produselor si serviciilor disponibile) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, precum si a politicilor si informatiilor afisate pe SITE, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Site-ul www.TricouriBULK.ro este un site de comert electronic care ofera spre vanzare prin intermediul Internetului tricouri personalizate si nepersonalizate.

TricouriBULK.ro isi rezerva dreptul de a actualiza si modifica periodic acesti Termeni si Conditii, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care puteti utiliza SITe-ul. În cazul oricarei astfel de modificari, TricouriBULK.ro va afisa versiunea modificată a Termenilor si Conditiilor, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei document.

Livrare

Nu conteaza in ce colt al tarii te afli, ajungem la tine! Livrarea va fi calculata la final, in functie de greutatea finala a coletului.

Daca nu ai introdus corect si complet informatiile pentru livrare si contact in momentul in care ai plasat comanda (numarul de telefon, numarul strazii, etajul, apartamentul, interfonul, codul postal etc), sunt sanse sa nu ajunga la tine. Iti recomandam sa verifici de mai multe ori inainte sa plasezi o comanda (sau sa-ti faci cont la noi).

Daca ajunge curierul cu un colet cu care pare ca s-a jucat fotbal si e vizibil deteriorat, iti recomandam sa-l refuzi si sa ne contactezi imediat (da-ne un mail la contact@tricouribulk.ro si-o rezolvam rapid).
Onorarea comenzilor dureaza intre 7 si 10 zile lucratoare, dar poate si mai mult, in functie de cantitatea de tricouri comandata si volumul de munca.  Curierul este chemat imediat ce coletul este gata ambalat. Daca te grabesti foarte tare si vrei sa fii sigur ca ajungem la tine in timp util, iti recomandam sa ne contactezi inainte pentru o confirmare.
In momentul in care comanda isi ia zborul spre tine, primesti automat prin mail (pe adresa pe care ai plasat comanda) un tracking link unde poti urmari livrarea, sa poti fii cu ochii pe colet pana ajunge la usa ta.
In dimineata livrarii, vei primi un SMS cu intervalul orar in care se va livra coletul, numarul de telefon al curierului si un link unde poti vedea detalii sau poti modifica informatiile.
Cand curierul ajunge la tine cu produsele, poti sa deschizi coletul cu o singura conditie: sa semnezi ca l-ai primit.
Daca nu ai ridicat coletul iar acesta s-a intors la noi dar totusi ti-l doresti, poti sa repeti comanda, doar ca vei plati in avans atat costurile transportului anterior (tur-retur) cat si costurile noii livrari.
Te rugam sa iei in calcul faptul ca ca in spatele acestui site exista oameni care creeaza, personalizeaza, proceseaza, ambaleaza si livreaza, indiferent daca tu alegi sa le ridici sau nu. Daca te obisnuiesti sa anulezi comenzi deja in procesare sau expediate, exista sanse sa nu iti mai expediem pe viitor.

Retur

Cel mai important este sa nu ne trimiti tu produsul sau produsele pe care vrei sa le returnezi (trimitem noi curierul la tine).
Produsele personalizate pot fi returnate in 14 zile calendaristice (numaratoarea incepe din ziua cand ti-au fost livrate), doar daca acesta prezinta nereguli de productie sau fabricatie (dimensiuni gresite, personaliare gresita, produse deteriorate etc), conform dispozitiilor UG nr. 34/2014
Ca sa faci returul trebuie doar sa completezi formularul de Retur de aici: tricouribulk.ro/retur si te vom contacta in aproximativ 3 zile lucratoare cu mai multe detalii. Ne ocupam noi de curier, nu este nevoie sa-l chemi tu pentru a ridica produsul / produsele.
In toate cazurile de returnare a produselor,  intr-o prima faza se va proceda la inlocuirea acestora, noi suportand costurile de transport dupa ce am procesat returul (dupa ce s-a intors la noi in depozit si l-am verificat).Banii iti vor fi returnati in aproximativ 14 zile calendaristice doar in situatia in care produsul comandat de tine nu mai este disponibil si nu poate fi inlocuit.
Daca abuzezi de optiunile de retur, este posibil sa te tinem pe tusa.

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra este mai mult decat bucuroasa sa-ti ofere suport:
Email: contact@tricouribulk.ro
Telefon / Whats’App: 0750 455 939

Close Cos
Close
Close
Categories
WhatsApp